Reserveer direct je tafel

Zeilles tijdens je vakantie

voor kinderen, jongeren en volwassenen

Boek tijdens je vakantie een zeilcursus voor de kinderen in een Optimist, Learling of Laser Pico. We geven de lessen op het meer De Grote Potten direct aan ons park. Voor volwassenen of oudere kinderen bieden we ook privé zeillessen aan in de Polyvalk. De lessen kunnen per halve of hele dag geboekt worden. Ook meerdaagse cursussen zijn mogelijk. Onze instructeurs zijn ervaren zeilers die hun sporen hebben verdiend op diverse CWO zeilscholen en in de wedstrijdzeilerij.

Inschrijven voor de zeillessen
Alle zeillessen worden op ons park georganiseerd door onze zeilschoolpartner It Beaken. Voor het opgeven voor jezelf of voor je kinderen én voor alle praktische informatie ga je naar Zeilschool It Beaken. Ook voor vragen kan je contact opnemen met medewerkers van It Beaken via 0515-442898 of stuur een e-mail naar info@it-beaken.nl. 

Uiteraard is het ook mogelijk om bij de receptie van RCN de Potten de boeking door te geven.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 3 dagen krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail