Reserveer direct je tafel
Zeilles in een Laser Pico
Voor cursisten van 12 tot 16 jaar

De Laser Pico is een één- en tweemans zwaardboot voor de cursisten van 12 tot 16 jaar, die de Optimist ontgroeid zijn. De Laser Pico heeft zeer goede zeileigenschappen en is onzinkbaar. De boot is 3,50 meter lang en 1,43 meter breed, weegt 49 kg en heeft een zeiloppervlak van 5,9 m2. De tweemans Pico heeft ook nog een fok.

 

Wanneer kan ik deelnemen aan de lessen?

Tijdens de voorjaars-, zomer- en herfstvakantie geven we zeilcursussen in de Laser Pico. Je kunt kiezen voor 1, 3 en 5 dagdelen. De lessen duren van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Na afloop van de cursus krijgt iedere deelnemer een eigen Potten zeilcertificaat!

 

Cursus Laser Pico zeilen (12-16 jaar) met 1 persoon in de Laser

1 dagdeel van 3 uur € 90 per deelnemer
3 dagdelen van 3 uur                                                                     € 207 per deelnemer
5 dagdelen van 3 uur € 318 per deelnemer

 

Cursus Laser Pico zeilen (12-16 jaar) met 2 personen in de Laser

1 dagdeel van 3 uur € 69 per deelnemer
3 dagdelen van 3 uur                                                                     € 143 per deelnemer
5 dagdelen van 3 uur € 207 per deelnemer

 

Voor vragen of afwijkende dag/programmawensen, kun je gerust contact met ons opnemen, via: 06 138 123 29.

 

Zomerprogramma (van 2 juli t/m 3 september)

Gedurende deze periode is er een vast lesprogramma in de Optimist en Laser Pico. De 1e cursus 3 dagdelen start op zondag-, maandag- en dinsdagochtend. De 2e cursus 3 dagdelen start op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend. Indien de ochtenden zijn volgeboekt wordt er naar de middag en bij uitzondering naar de avond uitgeweken. De vrijdag en zaterdag zijn tevens uitwijk- en inhaaldagen.

De cursus 5 dagdelen begint op zondagmiddag en duurt tot donderdagmiddag. Als deze volgeboekt is kan er ook op de ochtenden geboekt worden.

 

 

Reserveren zeilles

Als je online een bungalow of kampeerplaats reserveert, kun je de zeillessen gemakkelijk bijboeken. Uiteraard kan dit ook telefonisch, bel hiervoor naar zeilschool De Grote Potten: 06 138 123 29 of bekijk de website. Per dagdeel kunnen maximaal 3 kinderen deelnemen in de eenpersoons Laser Pico en 6 in de tweepersoons. Ze worden dan begeleid door een ervaren CWO gecertificeerde instructeurs. Tijdens de cursus wordt er gezorgd voor limonade, water en wat lekkers.

 

Veiligheid

Alle kinderen krijgen een zwemvest om te gebruiken tijdens de cursus, dit is bij de prijs inbegrepen. Op het kantoor is een EHBO-koffer aanwezig en in de volgboot een kleine EHBO-set. Er wordt op gelet dat de kinderen voldoende drinken bij warm weer en dat ze beschermd zijn tegen de zon.

 

Zelf meenemen 

  • Regenpak of zeilpak
  • Petje
  • Sportschoenen o.i.d. die nat mogen worden
  • Sportieve kleding
  • Voor de laser pico zijn wetsuits aanwezig. Wel zelf meenemen: een sportbroek voor over de wetsuit.
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail