Reserveer direct je tafel
Bekijk beschikbaarheid
8,3 Beoordeling lees de beoordeling van anderen

Kies de villa vanaf de kaart

Villapark Sneekermeer

Alle villa's op Villapark Sneekermeer liggen direct aan het water. Op de plattegrond kun je alle villa's bekijken. Zo kies je zelf je favoriete villa. De villa's met een blauwe marker zijn beschikbaar om te boeken in de geselecteerde periode. 

Aankomst
Vertrek
2 personen
Filters
De prijzen van de villa's zijn exclusief de volgende verplichte kosten: € 20 reserveringskosten, bedlinnen à € 7,50 p.p., toeristenbelasting, verplichte eindschoonmaak à € 90,- en borg € 300,- (tijdens de Sneekweek € 500,-). De borg wordt binnen 14 dagen na vertrek teruggestort mits er geen grote gebreken zijn, alles compleet is en de accommodatie netjes is achtergelaten bij vertrek.
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wegens drukte door de toegenomen vraag naar vakanties, zijn onze openingstijden tijdelijk aangepast. Ons Contact Center is van maandag t/m zondag bereikbaar tussen 09:00 en 16:00. Wij doen onze uiterste best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Tip: wij raden je aan om op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail