Reserveer direct je tafel

Type Smient

Omgeven door het water van de Grote Potten liggen op ruime plaatsen hypermoderne villa’s met een eigen aanlegsteiger. Vanaf deze villa’s heeft u een directe verbinding met het Sneekermeer.

 

Indeling

De villa van het type Smient heeft een luxe en ruime woonkamer met open keuken. Via openslaande terrasdeuren loopt u zo het houten terras op met luxe tuinmeubilair, waar u geniet van een optimale waterbeleving. Op de begane grond is verder een hal met een garderobe en een toilet.   

 

 

 

Op de eerste etage vindt u 3 tweepersoonsslaapkamers en een badkamer met een 2e toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad. 

Enkele Smient villa's hebben een terras met een hek (kindvriendelijk) eromheen 

 

De villa’s zijn van particuliere eigenaren en verschillen dus onderling qua inrichting. De getoonde beelden geven dan ook slechts een beeld van een aantal villa’s. Alle villa’s hebben mooi verzorgde interieurs.

 

Huisdieren zijn in deze villa's niet toegestaan m.u.v. in nummer 70.

 

Villanummers: 56, 61, 69 en 70

 

-Villanr. 61 & 70 hebben een hek om het terras (kind vriendelijk)
-Villanr. 70 beschikt over een extra badkamer met douche, een insteekhaven en gratis internet (Wi-Fi)

-Villanr. 56 beschikt over een serre en boothelling en gratis internet (Wi-Fi)

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail