Reserveer direct je tafel

Type Smient

Omgeven door het water van de Grote Potten liggen op ruime plaatsen moderne villa’s met een eigen aanlegsteiger. Vanaf deze villa’s heeft u een directe verbinding met het Sneekermeer.

 

 

 

Indeling

De villa van het type Smient heeft een luxe en ruime woonkamer met open keuken. Via openslaande terrasdeuren loopt u zo het houten terras op met luxe tuinmeubilair, waar u geniet van een optimale waterbeleving. Op de begane grond is verder een hal met een garderobe en een toilet.   

 

Op de eerste etage vindt u 3 tweepersoonsslaapkamers en een badkamer met een 2e toilet. De badkamer is voorzien van een ligbad. 

Enkele Smient villa's hebben een terras met een hek (kindvriendelijk) eromheen 

 

De villa’s zijn van particuliere eigenaren en verschillen dus onderling qua inrichting. De getoonde beelden geven dan ook slechts een beeld van een aantal villa’s. Alle villa’s hebben mooi verzorgde interieurs.

 

Huisdieren zijn in deze villa's niet toegestaan.

 

Villanummers: 56, 61, 69 en 70

 

-Villanr. 61 & 70 hebben een hek om het terras (kindvriendelijk)
-Villanr. 70 beschikt over een extra badkamer met douche, een insteekhaven 

-Villanr. 56 beschikt over een serre en boothelling 

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wegens drukte door de toegenomen vraag naar vakanties, zijn onze openingstijden tijdelijk aangepast. Ons Contact Center is van maandag t/m zondag bereikbaar tussen 09:00 en 16:00. Wij doen onze uiterste best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Tip: wij raden je aan om op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail