Algemene voorwaarden RCN-Vakantieparken

Reserveren

De bevestiging van de reservering wordt binnen enkele dagen per e-mail toegezonden. Jouw reservering op een van de RCN Vakantieparken is definitief zodra je de bevestiging van het park hebt ontvangen. De bevestiging is tevens het bewijs van reservering.

 

Betaling

Binnen 2 weken na ontvangst van de bevestiging dien je 50% van de verschuldigde som te betalen.

Het restant mag uiterlijk een maand voor aankomst worden overgemaakt op onze bankrekening. Je kunt hiervoor ook inloggen in mijn.rcn.nl en via i-Deal de 2e termijn betalen. Maak je gebruik van gespreide betaling dan gelden de voorwaarden zoals aangegeven bij gespreide betaling.


Als je reserveert binnen zes weken voor aankomst, dient het gehele bedrag in een keer te worden voldaan. Betaal je na de aangegeven betalingstermijnen, dan komt de reservering te vervallen. Er blijven dan echter wel kosten verschuldigd zoals aangegeven in de RECRON voorwaarden.

 

Aankomst en vertrek

Op de afgesproken aankomstdag kun je de door jou gehuurde accommodatie na 15.00 uur betrekken. Op de vertrekdag ontvangen wij de sleutel graag voor 10.00 uur retour.

  

Eindschoonmaak accommodatie

We hanteren verplichte schoonmaakkosten van € 90,- per villa.

 

Borg

Je betaalt een borg van € 300,-. Na vertrek als de villa is gecontroleerd, ontvang je de borg retour.

 

Groepen

Uiteraard kunnen ook groepen, op aanvraag, bij ons terecht. Wil je dit bij reservering direct aan geven? Aan groepen kan een hogere borgsom gevraagd worden. Deze borgsom wordt na afloop, na controle van de accommodaties, onder verrekening van eventueel gemaakte kosten, gerestitueerd.

 

Annuleren

Als je, om welke reden ook, geen gebruik kunt maken van de voor jou gereserveerde accommodatie of kampeerplaats, ben je onderstaande bedragen verschuldigd:

Bij annulering tot 3 maanden voor de ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs. Tot 2 maanden voor de ingangsdatum 50%, tot 1 maand voor de ingangsdatum 75%, binnen 1 maand voor de ingangsdatum 90%, op de dag van aankomst 100% van de overeengekomen prijs.

Wij adviseren je de RCN annuleringsverzekering af te sluiten. Je krijgt dan, bij annulering met een geldige reden, de volledige reissom vergoed. Bekijk de verzekeringskaart voor meer informatie over onze verzekering via Interpolis. Je kunt bij ons ook direct een reisverzekering afsluiten.

 

Actie- & kortingsvoorwaarden
Op alle aanbiedingen, kortingen en acties van RCN die zowel op de website, social media en in drukwerk genoemd worden zijn onze kortingsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kun je hier terugvinden.

 

Huisdieren
In enkele villa's zijn huisdieren tegen een vergoeding van € 8 per nacht toegestaan. Kies bij voorkeur voor de optie 'huisdier toegestaan', dan zie je direct in welke villa je een hond mee mag nemen.

 

Gratis je vakantie omboeken naar een ander RCN-park.

Gratis omboeken is niet geldig op Villapark Sneekermeer.

 

Afspraken voor een prettig verblijf

Alle gasten moeten zich houden aan de door RCN vastgestelde regels. De regels lees je in het informatie magazine dat je bij aankomst ontvangt.

 

Aansprakelijkheid

RCN is niet aansprakelijk voor: schade of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op een van de parken van RCN of door het gebruik van de op de terreinen aanwezige faciliteiten; onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen, tenzij er sprake is van aantoonbare nalatigheid van RCN.

 

Wet en regelgeving

Tijdens je vakantie is de wet en regelgeving van toepassing van het land waar je verblijft.

 

RECRON-voorwaarden

Op alle Nederlandse RCN-overeenkomsten zijn de RECRON-voorwaarden (Recreatie Ondernemers Nederland) van toepassing. Bekijk de voorwaarden direct online:

Deze voorwaarden liggen ook ter inzage op de receptie van onze parken

 

Geschillencommissie (van toepassing op onze Nederlandse parken)

Mocht zich onverhoopt een probleem tussen jou en een RCN-park voordoen waar we samen niet uitkomen, dan kun je aankloppen bij de Recreatie Geschillencommissie. Deze is in het leven geroepen op initiatief van de RECRON. Behalve de RECRON hebben ook de ANWB en de Consumentenbond zitting in deze commissie. De voorzitter is onafhankelijk en wordt aangewezen door de Stichting Consumentenklachten.

Het adres van de Recreatie Geschillencommissie is: Postbus 90600, 2509 LP Den Haag.

 

BTW tarieven

Alle vermelde tarieven zijn inclusief BTW laagtarief,  6% . Indien het vigerende BTW tarief voor de verblijfsperiode afwijkt behouden wij het recht om het verschil in rekening te brengen.

 

Drukfouten nadrukkelijk voorbehouden

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site, is het toch mogelijk dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is. De website van RCN wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en up-to-date gehouden. RCN Vakantieparken kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade door foutieve vermelding. Wijzigingen en drukfouten in data, tarieven en aanbiedingen zijn nadrukkelijk voorbehouden.

 

Recreatiecentra Nederland BV

Dit is de website van RCN Vakantieparken, ofwel Recreatiecentra Nederland BV.

 

Ons KvK nummer: 30051016

Ons BTW nummer: NL005720357B03